علی حدادی سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو، درباره حذف شدن کلیه معافیت ها و مشوق های مالیاتی در برنامه هفتم و اثرات سوء تصویب این بند گفت: بحث مهمی که در برنامه هفتم وجود دارد و باید در آن دقت نظر بشود و اصلاح شود این است که این برنامه ۵ ساله است و اگر تمام مشوق های مالیاتی برداشته شود مشکلات متعددی را برای ما ایجاد می کند.
وی در ادامه بیان کرد: از سوی دیگر این مشوق های مالیاتی برای رشد و رونق تولید و حمایت از تولید کنندگان وضع شده است. اینکه بخواهیم به یکباره تمام این مشوق ها را حذف کنیم مطمئنا به تولید و اقتصاد مولد ما ضربه وارد می کند.
حدادی ادامه داد: در کمیسیون تلفیق این بند بررسی خواهد شد، تصویب این بند یک آسیب به تولید است. این موارد ذکر شده در برنامه هفتم در کمیسیون و سپس صحن مورد بررسی دقیق قرار خواهد گرفت و قطعا تصویب نخواهد شد چون اقدامی ضد تولید و رشد مولد اقتصاد است.
این نماینده مجلس یازدهم ادامه داد: موضوعات مختلفی در خصوص معافیت مالیاتی در احکام دائمی آمده است، به جهت حمایت از تولد بوده است و قطعا این بند در کمیسیون تلفیق اصلاح می شود و در صحن پیشنهادهایی برای اصلاح آن خواهیم داشت.
سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها گفت: مجلس سال گذشته قانون جهش تولید دانش بنیان را مصوب کرد، در این قانون بحث اعطای اعتبار مالیاتی برای تحقیق و توسعه واحدهای صنعتی و استفاده از شرکت های دانش بنیان مصوب شده است. این قانون و قانون های بسیار دیگری، اعطای معافیت مالیاتی را برای حمایت از تولید و رشد اقتصاد و رشد اقتصاد دانش بنیان وضع کرده اند که وجود آنها لازم و ضروری است.
حدادی خاطرنشان کرد: ما باید حمایت لازم را از نخبگان خود داشته باشیم. با این قانون جهش تولید دانش بنیان که در مجلس مصوب شد حمایت همه جانبه از دانش بنیان ها و نخبگان در سطح کشور برای جلوگیری از مهاجرت و فرار مغزها از کشور و تقویت و حمایت از دانش بنیان ها بود که یکی از قوانین خیلی خوب مجلس یازدهم بوده است.
این نماینده مجلس یازدهم توضیح داد: در برنامه هفتم بند حذف معافیت های مالیاتی، اصلاح خواهد شد تا به قانون جهش تولید دانش بنیان ضربه وارد نشود. البته قوانینی از گذشته داریم که در آنها معافیت مالیاتی اعطا شده است ولی هم اکنون ضد تولید هستند و باید اصلاح شوند.
حدادی خاطرنشان کرد: تمام معافیت های مالیاتی که در مسیر تولید قرار دارند باید رفع شوند و هر آنچه که در راستای حمایت از تولید است مثل اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه دانش بنیان ها باید حفظ شود.